ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Συχνές Ερωτήσεις

Μην αφήνετε την υγεία σας στην τύχη

Στην Cyprus Private Nursing, είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα, προσφέροντας εξατομικευμένη φροντίδα και υποστήριξη για τις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας αν έχετε οποιαδήποτε απορία!

Ναι, στην Cyprus Private Nursing παρέχουμε ευέλικτες υπηρεσίες νοσηλευτικής φροντίδας στο σπίτι, οι οποίες προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, ακόμη και για μερικές ώρες την ημέρα.

Ναι, παρέχουμε 24ωρη νοσηλευτική φροντίδα κατ' οίκον για όσους χρειάζονται συνεχή παρακολούθηση και φροντίδα.

Το κόστος της νοσηλευτικής φροντίδας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της διάρκειας, του είδους και της ποσότητας των υπηρεσιών που απαιτούνται. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για μια εξατομικευμένη αξιολόγηση και προσφορά.

Αρχικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή μέσω της ιστοσελίδας μας για να μας ενημερώσετε για το περιστατικό που επιθυμείτε να αναλάβουμε. Στη συνέχεια, μέσω των πληροφοριών που θα μας παράσχετε και των ερωτήσεων που θα σας κάνουμε, θα κατανοήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Τέλος, αναλαμβάνουμε την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών και την οργάνωση κάθε λεπτομέρειας για την άνετη και αποτελεσματική παροχή φροντίδας.

Οι υπηρεσίες μας κυρίως εστιάζονται στη Λευκωσία, όμως δεν περιορίζονται αποκλειστικά σε αυτήν την περιοχή. Μερικές φορές, μπορούμε επίσης να παρέχουμε υπηρεσίες σε άλλες επαρχίες της Κύπρου, ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας και τη διαθεσιμότητα του προσωπικού μας.

Ναι, όλο το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο για τη φροντίδα και την υγεία. Οι νοσηλευτές, οι φυσιοθεραπευτές και οι άλλοι επαγγελματίες μας έχουν προηγούμενη εμπειρία και λαμβάνουν συνεχή εκπαίδευση για να εξασφαλίσουν την παροχή της υψηλότερης ποιότητας φροντίδας στους πελάτες μας.